در سبک و سیاق زندگی امروزی تمایل به نوشیدن قهوه، بخصوص قهوه دستگاه اسپرسو ساز در بین عموم مردم افزایش پیدا کرده است. و دستگاه قهوه ساز به یکی از ضروری ترین و کاربردی ترین لوازم آشپرخانه تبدیل شده اند. چرا که سپری کردن ۱ روز، بدون نوشیدن قهوه برای اکثر افراد سخت می باشد.
به همین دلیل است که در چند سال اخیر شاهد فروش زیاد قهوه ساز هایی هستیم که برای استفاده در خانه کاربرد دارند. محبوب ترین دستگاه کافی میکر که می توان با آن قهوه فرانسه درست کرد، فرنچ پرس می باشد.
زیرا در عین حال که کارایی بسیار راحتی دارد، کوچک است و وزن کمی دارد، درنتیجه می توان آن را به محل کار برد. همچنین با فرنچ پرس که اصلی ترین کاربرد آن درست کردن قهوه است، می توان انواع چایی و دم نوش را هم تهیه کرد. یا جذوه (قهوه جوش) های زیادی هستند که می توان با آنها قهوه ترک آماده کرد. ولی بهترینِ آنها جذوه ای است که از جنس مس باشد و دهانه آن به بزرگی کف قهوه جوش نباشد.
source: قیمت محبوب ترین قهوه ساز
از خیلی پیش تر، قهوه ای در منوی کافی شاپ ها قرار دارد با عنوان کافه موکا. قهوه ای که می توان با دستگاه اسپرسو ساز آن را در خانه درست کرد با ترکیب کردن قهوه اسپرسو و شکلات. نوشیدنی ای با ترکیب صحیح این دو ماده که که طعم هیچ یک را بد یا از بین نمی رود.
قهوه و شکلات یا کاکائو، مواد خوراکی ای هستند که هر روزه توسط میلیون ها نفر مصرف می شوند. همچنین از مهمترین ماده های غذایی تجاری در سراسر جهان به حساب می آیند. علاوه بر میزان محبوبیت بسیار زیادِ این دو خوراکی، شکلات و قهوه ویژگی های مشابه زیادی دارند.
به طور مثال متخصصان مصرف این دو ماده را برای افزایش سلامتی پیشنهاد می دهند. زیرا شکلات و قهوه به جلوگیری از بروز بیماری هایی مانند: بیماری قلبی، دیابت، بیماری آلزایمر، سرطان، … کمک زیادی می کنند. یا هردو از درخت به صورت میوه چیده می شوند. قهوه از میوه ای به نام گیلاس قهوه و شکلات بصورت دانه های لوبیایی شکل از درخت کاکائو به دست می آید.
source: بهترین ترکیب قهوه اسپرسو و شکلات
تمپر وسیله ای است برای تبدیل پودر قهوه به کیک قهوه در پرتافیلتر. درحقیقت کاربرد تمپر، فشرده سازی پودر قهوه است. تمپر وسیله ای است کوچک از جنس پلاستیک، استیل ضد زنگ، چوب یا ترکیبی از این متریال ها با یکدیگر. اندازه قطر پرتافیلتر بستگی به نوع دستگاه اسپرسو ساز دارد اما معمولا به ۳ سایز ۵۱، ۵۳ و ۵۸ دسته بندی می شوند. و اندازه تمپر باید با اندازه پرتافیلتر و هدگروپ دستگاه یکی باشد.
علاوه بر سایز، تمپرها مدل های مختلفی دارند که عبارتند از: سطح تخت: سطح این تمپرها کاملا صاف می باشد. رویه شیاردار: صفحه صاف این تمپرها توسط دایره هایی متحدالمرکز پوشیده شده و یک سطح صاف اما شیاردار به وجود آمده است. سطح محدب: دارای سطحی هستند که تا حد کمی گرد می باشد و دیوار ه های آن کمی نازکتر از بخش مرکزی است. نیمه محدب: این تمپرها همان سطح محدب را دارند اما نه کاملا محدب. در واقع قسمت مرکزی سطح، صاف است و کناره ها کمی خمیده اند.برعکس تی بک های چایی که برای دم کردن چایی با آنها به هیچ دستگاهی نیاز نیست، برای استفاده از این پدها نیاز به خرید اسپرسو ساز می باشد. با اینکه قهوه اسپرسو در مقایسه با دیگر نوشیدنی های قهوه، سریع تر آماده می شود، این انسان های دغدغه مند به دنبال روشی هستند که سریع تر بتوانند اسپرسوی خود را تهیه کنند.
پس برای رفع این نیاز، پدهای قهوه در دهه ۱۹۹۰ میلادی وارد بازار شدند. محفظه های سرو تکی قهوه اسپرسو که برای درست کردن قهوه کمتر از ۲۰ ثانیه از شما وقت می گیرد. پدهای قهوه شبیه به چایی های کیسه ای هستند که حاوی قهوه آسیاب شده و آماده شده برای تهیه اسپرسو می باشند. این بسته ها با فیلتر های کاغذی مهر و موم شده اند و معمولا حاوی ۷ گرم پودر قهوه می باشند.