قهوه فیلتر شده که اصطلاحا به آن قهوه چکه ای و پور اُوِر می گویند با قهوه ساز هایی مانند کمکس، فرنچ پرس، ایروپرس آماده می شود. همچنین اسیدیته کمتری دارد و طعم های پیچیده تری از قهوه را نشان می دهد. این امر موجب گردیده تا یکی از محبوب ترین گزینه ها برای دم آوری قهوه های تک خاستگاه باشد.
یک قهوه فیلتری که خوب دم آوری شده باشد دارای بافت لایه به لایه نیست. بلکه قهوه ای تمیز، شفاف و یکپارچه است. قهوه های دمی به دلیلِ نبودِ فشار زیاد و همنشینی بیشتر با آب جوش می توانند ترکیبات و مواد بیشتری از قهوه را جذب کنند.همزمان با رشد جهانی قهوه، خرید اسپرسو ساز خانگی هم نیز رشد قابل ملاحظه ای داشته است. بر پایه تحقیقات انجام شده، مصرف قهوه در خانه بیشتر از مصرف آن تا قبل از شروع همهگیری ویروس کرونا شده است. حدود ۸۴ درصد از مصرف کنندگان روزانه قهوه اکنون خودشان در خانه قهوه اسپرسو آماده می کنند. در حالی که این رقم در ژانویه سال ۲۰۲۰، ۸۰ درصد بوده است.
و خریداران همیشه این مشکل را دارند که بهترین برند اسپرسو ساز های خانگی کدام اند؟ برای پاسخ به این سوال به تجربه و میزان رضایت خریداران از این دستگاه ها رجوع می کنیم. برای مقایسه بسیار دقیق این دستگاه ها باید ویژگی های زیادی را بررسی کرد. اما ما در این مقاله فقط دستگاه ها را از لحاظ برند تولید کننده آنها بررسی می کنیم.چقدر دوست دارید روزانه بیشتر از ۱ فنجان قهوه اسپرسو میل کنید؟ قهوه یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین نوشیدنی ها در جهان است. مخصوصا قهوه اسپرسو. این محبوبیت به حدی زیادی است که افراد بی شماری علاوه بر اینکه در قهوه فروشی ها قهوه می نوشند، خودشان هم در خانه دستگاه قهوه ساز دارند.
همه افراد مهارت های یک باریستا برای درست کردن قهوه را ندارند. چراکه درست کردن قهوه به راحتی و سادگی دم کردن چایی نیست. بلکه برای آماده کردن یک فنجان قهوه هم به لوازم بیشتری نیاز است و هم به مهارت های لازم آن.بعد از خرید کپسول، تنها کاری که باید انجام داد، قرار دادن آن در دستگاه نسپرسو ساز یا قهوه ساز های کپسولی است. و با روشن کردن دستگاه و زدن کلید بعد از چند ثانیه قهوه اسپرسو آماده می شود. با این کپسول ها از هدر رفتن قهوه و کثیفی های تفاله قهوه در اطراف دستگاه جلوگیری می کنید. کپسول های قهوه برای اول توسط شرکت نسپرسو طراحی و به بازار عرضه شدند.
source: طرز تهیه قهوه کپسولی
برای بسیاری از افراد داشتن دستگاه آسیاب قهوه ضروری است تا همیشه قهوه اسپرسو نهایی آنها، طعم اصلی خود را حفظ کند. همچنین عطر و رایحه آن در فنجان قهوه باقی بماند. زیرا دانه های قهوه تقریبا بین ۳-۱ دقیقه بعد از آسیا شدن، عطر و طعم خود را حفظ می کنند. بعد از آن عطری که از قهوه استشمام می کنیم، عطر واقعی آن نیست.
یکی از دلایل تنوع بسیار زیاد گرایندرهای قهوه هم همین مورد می باشد. چراکه اهمیت گرایندرهای قهوه کمتر از دستگاه های قهوه ساز نیست. اما مهمترین ویژگی ای که آسیاب قهوه خانگی باید آن را داشته باشند چیست؟ برای هر قهوه ساز باید دانه قهوه را مناسب با آن گرید کرد. به میزان یکنواخت آسیاب کردن دستگاه هم توجه کنید. اگر قهوه ساز به پودر قهوه ریز نیاز دارد، درنتیجه باید بسیار یکنواخت گرید کند.