این قهوه ساز یک ویژگی عالی دارد و آن این است که شما با خرید موکاپات، مهم نیست که کجا هستید، در دفتر کار یا در حال گردش. مهم این است که قهوه شما در کوتاه ترین زمان ممکن آماده است تا خستگی را از تن تان بیرون کند. اما در زمان استفاده از آن بهتر است نکاتی را رعایت کنید تا علاوه بر اینکه عمر دستگاه بیشتر می شود، باعث بهتر شدن طعم قهوه هم خواهد شد.
هرچه قدر دمای آب مصرفی بیشتر باشد، بهتر است. حتی اگر از آب جوش هم استفاده کنید، مشکلی به وجود نمی آید. این کار به این دلیل توصیه می شود که به جوش آمدن آب در موکاپات کمی زمان می برد و امکان دارد قهوه بیشتر از حد لازم دم بکشد. مخزن آب را باید تا زیر سوپاپِ کنترل فشار یا درچه اطمینان پر کرد. زیرا اگرچه سوپاپ از جمع شدن بیش از حد فشار آب در مخزن جلوگیری می کند، ولی شما باید این احتمال را بدهید که اگر به هر دلیلی سوپاپ خوب عمل نکرد، از ترکیدن موکاپات جلوگیری می کنید.بسیاری از قهوه های دستگاه اسپرسو ساز منشا ایتالیایی دارند، اما کورتادو یک قهوه اسپانیایی است که شما را با طعم جدید آشنا میکند. کورتادو یک نوع قهوه اسپرسو، می باشد که از مقادیر مساوی اسپرسو و شیر فوم دار تشکیل شده است. برخلاف سایر قهوه های ترکیبی با شیر، شیر حجم زیادی ندارد و تقریبا بدون کف شیر تهیه می شود. قهوه کورتادو یک تازه وارد به دنیای قهوه به خصوص قهوه اسپرسو است و در چند سال اخیر فقط روی تابلو های کافی شاپ ها ظاهر شده است.
کورتادو یک نوشیدنی اسپرسو با تعادل کامل شیر و اسپرسو است! این یک ترکیب منحصر به فرد صاف است که بافتی ابریشمی و محکم دارد. برخلاف سایر نوشیدنی های قهوه، یک کورتادو همیشه حجم ثابتی دارد. یعنی یک دبل شات اسپرسو و ۲ اونس شیر. حال اگر برای نوشیدن قهوه جدید آماده اید، مراحلی که در بیان کردیم را انجام دهید تا یک کورتادوی خوشمزه درست کنید.برای خرید قهوه ساز ویژگی های خاص را در نظر بگیرید. به طور مثال قهوه سازی می خواهید که قابل حمل باشد (مانند نانو پرسو، …) یا ثابت (انواع اسپرسو ساز، …)؟ میزان تنظیم زمان عصاره گیری بصورت دستی وجود دارد یا خیر؟ امکانات جانبی دستگاه قوه ساز چیست؟ شما یک دستگاه می خواهید که دارای استارت و خاموشی خودکار باشد؟ دستگاهی می خواهید که بر روی روند عصاره گیری از قهوه کنترل داشته باشید یا این کار به صورت اتوماتیک پیش رود؟ یا با یک دستگاه کافی میکر بتوانید قهوه های دیگر را درست کنید یا فقط یک نوع قهوه را؟
به هزینه بلند مدت فکر کنید. خرید قهوه ساز هزینه ای یکباره نیست. به طور مثال برای دستگاه نسپرسو ساز به کپسول قهوه یا غلاف قهوه نیاز دارید. درنتیجه به طور مداوم برای خرید غلاف ها و کپسول ها باید هزینه کنید که این هزینه بسته به برند کپسول متفاوت است. اگر دستگاه قطرهای، فیلتری یا به اصطلاح دمی بخرید، به فیلترهای مخصوص قهوه ساز هم نیاز دارید و باید آنها را به طور مدام تهیه کنید. به این فکر کنید که چقدر دسترسی و تمیز کردن آن آسان است. به این نکته حتما توجه کنید که روند تمیز کردن دستگاه چگونه است.میزان آسیا کردن دانه های قهوه با آسیاب قهوه، توزیع یکنواخت قهوه در بسکت پرتافیلتر، یا میزان فشار وارد شده بر ذرات قهوه برای تمپ کردن، مواردی هستند که بر روی یکنواختی قهوه اسپرسو تاثیر می گذارد. به همین دلیل بیشترین دلیلی که برای استفاده از پورتافیلتر برهنه ذکر می شود این است که به ما اجازه می دهد در مورد یکنواختی استخراج قهوه قضاوت کنیم. در نتیجه می توانیم اسپرسو های خوشمزه تر و سازگارتری درست کنیم. دهانه های یک دسته گروپ معمولی جهش و کانال را پنهان می کنند، اما این کانال ها در یک فیلتر عریان به وضوح قابل مشاهده است.
زمانی که باریستا بر روند عصاره گیری از قهوه کنترل بیشتری دارد و می تواند به مرور عیوب عصاره گیری خود را از بین ببرد، به مراتب قهوه ای بسیار خوشمزه تر و با عطر بیشتری تهیه می کند. افزون بر این همه ما به خوبی می دانیم که پورتافیلتر های معمولی به سختی تمیز می شوند. به خصوص در قسمت زیر بسکت و خروجی ها. و پرتافیلتر کثیف با گذشت زمان بر روی طعم قهوه تاثیر می گذارد. درنتیجه با حذف این قسمت ها، به راحتی می توان بسکت را تمیز کرد و از طعم قهوه لذت برد. همچنین همانطور که کاملا مشخص است روند عکاسی از پرتافیلتر نیکد خیلی بیشتر، زیبا به نظر میرسد.