کارشناسان برای دستیابی به میزان دقیق غلظت قهوه اسپرسو و قهوه دمی (همان TDS)، از دستگاه مخصوص استفاده می کنند. اصطلاح TDS مخفف Total Dissolved Solids (مجموع ذرات جامد حل شده) می باشد. به طور ساده تر یعنی چه میزان قهوه، درون آب داغ در فنجان ما حل شده است. نوشیدن و خرید قهوه یه یکی از روتین های روزانه بسیاری از افراد تبدیل شده است.
و همه این افراد قهوه ی قوی را براساس معیارهای خودشان تعریف می کنند. حال ممکن است این تعریف با درک شما از یک قهوه قوی یکسان باشد، و ممکن است در تضاد کامل باشد. برخی از این اصطلاح برای توصیف نوشیدنی ای غلیظ استفاده می کنند، درحالیکه برخی دیگر آن را با مقدار زیاد کافئین یا رست تیرهتر مرتبط می دانند. یا از دیدگاه افراد دیگری، زمانی می توان یک قهوه را قوی نامید که عطر و مزه آن تأثیر زیادی در دهان بگذارد، نه میزان کافئین و غلظت نوشیدنی.تعدادی از بهترین ترازو های دیجیتالی برای درست کردن قهوه عبارتند از: ترازوی دیجیتالی لمسی مدل EK6012، ترازوی دیجیتال دریپ کافی، ترازوی دیجیتال دریپ کافی مدل C309، ترازوی حرفه ای دیجیتال Cafe De Kona، ترازوی قهوه ERAVSOW، ترازوی قهوه دیجیتال Bemece، ترازوی دیجیتال Coffee Gator، … .
یک باریستا هرچقدر در درست کردن قهوه با انواع دستگاه قهوه ساز مهارت داشته باشد، باز هم به یک ترازو باریستا نیاز پیدا خواهد کرد. زیرا یک باریستا به خوبی می داند که نسبت همنشینی آب با ذرات قهوه، تاثیر بسیار زیادی در نتیجه عصاره گیری از قهوه خواهد داشت.قطعا برای درست کردن قهوه هایی که با شیر ترکیب می شوند، به پیچر شیر نیاز است. اما خوشبختانه در نبود پیچر، با فرنچ پرس هم می توان شیر را فوم دار کرد. برای این کار ابتدا شیر را روی اجاق گرم کنید، سپس داخل فرنچ پرس ریخته و اهرم را چندین بار و تقریبا با سرعت، به بالا و پایین حرکت دهید.
به همین سادگی شما می توانید کف شیر را آماده و به قهوه خود اضافه کنید. بهتر است شیر را تا قبل از رسیدن به دمای جوش از روی حرارت بردارید. همینطور اگر نوشیدنی تان را شیرین میل می کنید بعد از گرم کردن شیر کمی شکر به آن اضافه کنید تا فوم بهتر و غلیظتری هم داشته باشید.می توان گفت موکاپات، قهوه سازی است مابین اسپرسو ساز و جذوه قهوه ترک. آلفونسو بیالتی که مخترع این قهوه ساز می باشد برای اولین بار آن را در نوع گازی ساخت. قابلیت خاصی که این مدل ها دارند این است که هم می توان آنها را روی شعله گاز قرار دارد و هم روی شعله های آتش. اما تنظیم میزان حرارتی که به قهوه ساز داده می شود مهم است. زیرا وقتی قهوه به جوش آمد باید میزان منبع حرارتی را کاهش داد.
و از آنجایی که تنظیم منبع حرارتی موکاپات های گازی سخت می باشد، مدل های برقی وارد بازار شدند. در موکاپات های برقی کنترل دما بسیار راحت شد. زیرا تنظیم دما بصورت خودکار است و به مهارت شما در این زمینه بستگی ندارند. در این قهوه ساز ها فقط باید پودر قهوه و آب را در مخزن مخصوص شان ریخت و سپس دستگاه را روشن کرد.
موکاپات ها مدل های مختلفی دارند و برخی از آنها در مقایسه با دیگر قهوه ساز ها قیمت بسیار مناسبی دارند. کافیست یک جستجوی ساده در بازار یا فضای مجازی داشته باشید تا به این اختلاف قیمت پی ببرید. دلیل بعدی وزن و ابعاد این قهوه قهوه ساز می باشد.
source: بهترین موکاپات کف ساز